Betong och plexiglas

Vi har nya sängbord och nu blandar jag material hej vilt. Skivan på sängborden är i betong och på min sida har jag en ny liten ask i plexiglas som jag hittade på Rum21. Där får mina smycken ligga och se snygga ut.

026

Ljushållarna är också nya och är från Day Home. Dock behövs det mer belysning av något slag. Golvlamporna som tidigare stod där har fått flytta på sig. Jag kan inte sluta tänka på Bestlitelamporna och jag önskar att jag hittade andra snygga till ett bättre pris. Har du tips hör gärna av dig! Helst vägglampor men bordslampor funkar ju också. Vita!

029

Känner mig lite sömnig men jag ska nog hålla ut några timmar till. Det blir en promenad med dogsen, det piggar alltid upp. Trots att klockan är 19.30 skiner solen fortfarande, älskar våren! Även om jag är lite tröttare än vanligt just i år…

Nu kör vi fredagsmys!

Kram

/C

Annonser

9 thoughts on “Betong och plexiglas

 1. Hittade hit via Anna Truelsen. Jättehärlig blogg ni verkar ha. Extra kul med bekant underbar fjällmiljö. Som barn åkte vi skidor i Bydalen och bodde i Hallen (grannfruns syster med familj bor där). Älskar fjällen och inget går upp emot fjällsemester. Så mycket energi.

  Ha en fin lördagkväll.

  Kram Lena

  • Hej Lena!
   Va kul att du hittade hit till oss. Vi uppskattar varje besök och framförallt att du tar dig tid att lämna en hälsning. Det är så skoj!

   Ja, de är sannerligen stärkande och hälsosamt i fjällen😃

   Må gott och ha en fin vår!
   Kram/
   A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s