Ommöblering

Vi har en öppen planlösning på hela entréplanet förutom tvättstugan och en toalett. Det är stort och väldigt ljust tack vare alla fönster. Men ändå lite svårmöblerat. Vi har testat lite olika varianter under dom åren vi bott här men det har ändå inte känts helt rätt. Ibland känner jag att alla möbler står utefter väggarna och så blir det en stor yta i mitten som vi inte gör något med. Med lite inrådan från min kära vän A-S så testar vi just nu den här varianten. Det blir en tvhörna där det är tänkt att vi ska placera tvn på samma vägg som dom stora tavlorna. Nu vill man ju ha en vit tv också…

blogg 011

Då finns det alltså massor av utrymme kvar där vi tänker oss någon form av ”sittingarea”. Lite fånigt ord kanske, fast jag gillar det ändå. Helst två likadana soffor mittemot varandra. Och ingen tv. Vi har stora fönster åt det hållet så där kan man njuta av utsikten, vila, läsa en bok eller faktiskt just umgås! Nån som har tips på fina enkla soffor? Ljusa men kanske inte vita, det funkar sådär med hundar och småbarn. Och gärna till ett humant pris.

blogg 006

Mattorna är undanstoppade just nu, jag vill gärna vara utan på sommaren. Barfota fast inomhus.

Om någon är sugen på att köpa vår soffa som kommer att bli över, så hojta till. Ni ser den här. Vi kommer nog att sälja den.

blogg 013

I övrigt är jag nu officiellt ledig från jobbet och det känns helt overkligt men såklart fantastiskt skönt. Däremot har jag åkt på en rejäl förkylning med ont i halsen och feber. Inte så fantastiskt. Som inte det vore nog så krånglar ryggen men efter ett naprapatbesök igår känns det väl lite bättre trots allt. Nog med klagan, det är ju helg!

Trevlig sådan!

/C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s