Rum till en liten tjej

Jag tror vi har omvända ”problem” jag och Alex. Hos henne är inte barnrummet färdigt och Alex längtar efter att fylla det med allt fint som hon hittat till O.

Här har rummet varit färdigt sedan vi flyttade in vilket nu är två och ett halvt år sedan. Men eftersom ingen har behövt det fram till nu har det istället varit vårt ”skrotrum”. Nu är ”skrotet” väck och rummet ska bli lillans. Men än så länge bor hon inte där. Hon sover i vårt sovrum och så lär det ju bli ett bra tag framöver. Det hindrar ju inte att vi börjar fixa lite. Vi behövde förvaring till hennes kläder och på Mio hittade vi den här söta byrån.

015

Jag brukar inte vara så mycket för att ändra på saker som jag köper. Men just i det här fallet ville vi byta ut knopparna som satt på byrån. På Indiska hittade jag dessa porslinsknoppar som såldes i tvåpack för 49 kr om jag minns rätt.

010

Härliga kvällssolen lyser rakt in på rummet. Vi får väl se om vi tycker det är lika härligt när det är dags att sova där.

016

Jag har en känsla av att det kommer ta ett tag innan vi är ”färdiga” med det här rummet. Men jag lovar att återkomma när det har hänt lite mer.

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s