Brakmiddag

På helgerna känns det som att jag skulle kunna äta allt som är gott och hur mycket som helst. Men jag gör inte det det, ni kan vara lugna. Man får liksom välja russinen ur kakan och idag lagade vi en riktig brakmiddag. Det blev oxfilé med potatisgratäng med massor av vitlök och den lagade jag i de små la cruesetformarna. Man äter ju även med ögat, eller hur? Till det en god sallad plus det ni ser nedan. Sparris, I love! Stekt på hög värme i olivolja och flingsalt i ca 2-3 min. Serveras med flagad parmesan, balsamvinäger, olja och nymalen svartpeppar. Eller så hoppar ni balsamvinägern och tar det jag valde här, en glanze från Nicolas Vahe. I Östersund säljs dessa produkter på i Törnes Deli i mittpunkten.

012

Ha en skön lördagkväll, vi hörs snart igen!

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s