Dyrt vs billigt?

Det här med att köpa kopior har vi ju skrivit om tidigare och det är upp till var och en hur man ställer sig till det. Här ser ni två populära lampor som nu finna både i original och som billigare kopia.

Förra veckan fick jag ett tips av Alex att kolla in en ljusslinga på Rusta som var väldigt lik dom kända ”happy lightsen”. Dom har vi ju sett ett bra tag nu och både jag och Alex har den vita varianten av dessa. Bollarna ger ett väldigt mysigt ljus tycker jag. Här ser ni Rustas variant som kostar 149 kr. Den fick följa med mig och sitter nu på sonens rum. Jättefin!

91701045full

Originalet ljusslingan happy lights kostar 425 kr för 35 bollar hos Darling Things. Det finns även en variant med 20 bollar.

På Clas Ohlson hittar ni detta fynd för 149 kr. Den är en något större kopia av Design House Stockholms ”work lamp” som just  finns i limiterad upplaga i svart och vit och kostar 1495 kr. På Hamngatan finns den dock just nu till kampanjpris!  Clas Ohlson har också flera olika varianter av stora glödlampor att välja till lampgallret.  Den övre bilden visar originalet.

36-5258 Lampgaller

Tyvärr var lampgallret helt slutsålt när jag var i butiken (även i deras nätbutik) här i Östersund häromdagen. Fick dock besked om att den skulle komma in i början på november igen. Och det är ju nu det. Funderar på att placera den vita varianten som taklampa i lilltjejens rum.

Njut av helgen, än är det många timmar kvar. Här blir det bullbak, mums!

Bilderna är lånade från Rusta.se, Hamngatan12.se, claesohlson.com och luckymommy.blogg.se

/C

Annonser

4 thoughts on “Dyrt vs billigt?

    • Den funkar alldeles utmärkt än så länge. Det enda jag saknar är en strömbrytare som finns på happy lightsen, här få man dra ur kontakten ur väggen.
      Stora problem 😉
      /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s