Svåra utrymmen

Ibland är inspirationen inte på topp och jag tycker själv att det inte händer så mycket härhemma just nu.
Då kan det vara bra att se sitt hem med andra ögon och få lite tips. Jag tänkte visa er ett svårinrett utrymme hemma hos oss.

image

Vi har en smal korridor i nya delen av vårt hus där våra sovrum ligger. Ofta blir det sådana passager någonstans i ett hus.
Första dörren till vänster är O’s rum och den andra dörren till vänster är vårt sovrum. Rummet med öppen dörr är N’s och närmast till höger är toaletten. Där O’s ingång är var det vägg förut.
Precis som Carin har vi tavellister hemma hos oss och jag gillar verkligen det! Man kan byta motiv och ”det händer något”. Annars går det inte att inreda den smala korridoren på så många sätt, eller har ni några tips?
En tavla och en väggljusstake hänger på väggarna förutom tavellisterna. Det jag tycker saknas är någon form av punktbelysning, kanske en klämlampa/vägglampa någonstans för att få in lite mysbelysning.

Tänk på att ränderna på mattan bidrar till att öka känslan av bredden i den annars så smala korridoren. Hade ränderna varit åt andra hållet hade korridoren känts smalare och längre.

Ha en fin kväll, här blir det omelett i brist på middagsinspiration.

/A

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s