Presentkalender

Till slut så blev den då färdig. Presentkalendern som jag pratade om häromdagen. Det fick bli så att sonen öppnade två paket igår den 2:a. Det gjorde inget, han blev både överraskad och glad.

013

Min mamma brukade göra en sån här kalender till oss på julen när vi var små. Och jag har tänkt i flera år nu att jag ska göra en men det har inte blivit av. Förrän nu då. I paketen ligger en pysselbok, en liten bil, en tecknad film, lite gotta och torkad frukt från Reneé Voltarire. Det är små förpackningar med blåbär, granatäpple, tranbär och russin. En lite ”upphottad”  och godare variant av det klassiska russinpaketet. Finns att köpa på Ica Maxi.

011

Ibland kommer inspirationen till en fast jag känner mig rätt så ”småbarnssliten” om ni förstår. (Igår vaknade dock lilltjejen bara en gång på natten. Då känns det lyxigt.) Jag kom på att jag skulle göra en enkel julgran av washi tejp. Lite sned och vind och det bästa av allt är när julen är över är det bara att dra loss tejpen  från väggen (nej tejpen förstör inte tapeten,  den lossnar superlätt) och den barrar absolut ingenting…

Washi tejp finns faktiskt också att köpa på Ica Maxi, på deras ”hemavdelning”. Just den här rullen tror jag att jag köpt från Darling things om jag minns rätt. Jag tycker det är superfint att använda tejpen när man slår in paket.

016

009

Ha en härlig dag!

/C

Annonser

2 thoughts on “Presentkalender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s