Julklappstips del 4- Kvinnan!

Nu har vi kommit till den sista delen i julklappstipsen, och den viktigaste- nämligen kvinnan (Haha, vi är inte alls partiska). Vi tycker det är relativt lätt att köpa något till en kvinna, allt från nagellack till doftljus kan funka. Det blir kanske lättare att utgå från vad man själv vill ha, och just det är faktiskt ett väldigt bra tips- ge bort något du själv skulle bli glad för.

Parfym kan vara väldigt personligt och individuellt. Smak och tycke varierar, och doften blir olika från person till person. Ändock är det en trevlig present. Den här relativt nya doften från Armani är feminim, varm och kvinnlig.
image

För oss skulle något från Svenskt Tenn vara uppskattad och ett säkert kort. Vi har båda presenterat saker som står på våra wishlists här i bloggen. Men annars funkar deras presentmynt också, då får man välja själv. Dessutom ger det en anledning till ett Stockholmsbesök. Det borde finnas något för varje kvinnas smak där!
image

Egentid brukar vara bristvara i en småbarnsförälders vardag. Tänk vad uppskattat med en tränings och spahelg för mamman.
-Because we are worth it!

image

                  (Tipstack till dig, K!)

Eller varför inte satsa på en annan riktigt härlig träningsform, nämligen ridning. Ge bort ridlektioner i dressyr eller hoppning eller kanske en tur på islandshästar om man hellre vill det. I Östersundsområdet finns många ställen som erbjuder ridning.

_DSC8093ny

Ja det var som sagt de sista tipsen vi hade i vår julklappsföljetong. Hoppas tomten har fått några bra tips!
Och att ni faktiskt skippar julstressen och trängseln dagarna innan jul på stadens gator och torg och istället fixar allt i lugn och ro hemma i soffan.

Kram från oss!

/A & C

Annonser

6 thoughts on “Julklappstips del 4- Kvinnan!

  1. Fast du har ju en ridpresent innestående….vi kanske ska ta tag i det en fin vinterdag. Galoppera i snö är hur härligt som helst. Jag hoppas att du får skidhelgen som present.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s