Vi har en vinnare!

Grattis till Eva Svanlund

Du har vunnit kuddfodralet och doftljuset från Elce Stockholm i vår tävling!

Maila din adress till alexocarin@gmail.com så kommer paketet på posten. Vi tackar ödmjukast alla som delat och gillat alexochcarin på facebook! Fortsätt gärna att sprida vår blogg på nätet, och håll utkik efterfler tävlingar längre fram.

010

Hoppas att ni har en härlig luciadag och kanske tom har fått avnjuta vacker sång från ett luciatåg?  Vi klev upp i ottan efter värsta stormen i mannaminne, Ivar kom på besök igår kväll.  Så värst många timmar sömn blev det verkligen inte  för mig i natt. Usch och fy, jag tyckte att det var så himla läskigt. En tidig , trött och till en början ”lätt stressig” morgon blev tillslut en väldigt mysig sådan. Vi var först på sonens förskola som bjöd på sötaste luciatåget (inte ett öga torrt) och därefter morgonfika för alla barn, syskon och föräldrar. Och inte vilket morgonfika som helst. Det var både skinkstutar och av barnen bakade lussekatter och pepparkakor. Wow, vilka hjältar ni är kära förskolepersonal!

Därefter fortsatte vi vidare till min arbetsplats och åt lite fler lussebullar och tittade på ”länets lucia”. Träffade kära vänner och  morsade på kollegor och njöt av lyxen att kunna åka hem igen när alla andra kilade vidare till sina kontor. Därefter blev det ridlektion för mig. Ännu mera lyx, och så himla roligt!

Prinsessan Estelle firar också lucia och här ser ni henne och mamma Viktoria i Hovstallet från i morse. Va mysigt det ser ut.

Och så lite julbak såklart! Vad bakar du till jul?

bilder lånade från Kungahuset.se

Mys på hela luciakvällen!

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s