Gott nytt år!

Ett år tar slut och ett nytt ligger framför oss. Ett oskrivet blad, och ingen vet vad som sker. Alltid lite vemod att se bakåt, men vilket år vi haft. I januari skrev Alex vårt allra första blogginlägg och vi kommer att uppmärksamma vårt bloggår mer om några dagar. Klart vi ska fira ettårsjubileum, eller hur?! Alex har i år fått en son och jag en dotter. Nu har vi två guldklimpar var. Lyx, lyx, lyx och ibland också galet jobbigt. Precis som det ska var med livets bästa antar jag!

Utan er läsare inte mycket till blogg, och ni har under året blivit fler och fler. För oss är det både spännande, utmanande och roligt! Vår förhoppning är att växa ytterligare under 2014 och vi vill ge er inspiration, tips och idéer. Det brinner vi för. Vi har också fått många hejarop på vägen, och det tackar vi ödmjukast för. Ibland är det tungt och inspirationen låg. Men viljan finns alltid där, det lovar jag.

Ikväll ska vi fira det gångna året som varit men också se framåt,  och se möjligheterna. Men framförallt och kanske det viktigaste lära oss uppskatta det vi har och ta vara på varandra. 2014 kommer bli det bästa året någonsin!

022

026

Varma kramar till er alla

/Carin & Alex

Annonser

4 thoughts on “Gott nytt år!

  1. Önskar er ett Gott Slut och ett Gott Nytt År. Ser fram emot att få följa er på er färd på det nya året. Kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s