Nygammalt i hallen

Även vi har plockat bort julen och för ovanlighetens skull så åkte allt på en och samma gång. Jag hade först tänkt att behålla stjärnorna uppe ett tag, men i bara farten blev det inte så. Känns skönt! Allt har sin tid och även julen. Och snart är det väl dags igen. Tiden ju går så fort, och jag har redan varit föräldraledig i ett halvår. Galet. Fast jag känner ändå ingen stress, vi tar dagen som den kommer. Så här ser det ut i vår hall idag. Älskar mattan som ger ett varmt och ombonat intryck mot det annars rätt kalla golvet. Ja det är ju golvvärme, men ni förstår nog vad jag syftade på.

009

011

Dessutom blir det här golvet väldigt halt med snö på så mattan fyller också en funktion. Räddar liv…

Skämt åsido, lagom till att lovet tog slut så fick vi äntligen lite snö här. Jag har fortfarande inte åkt skidor (!!), men sprungit desto mer. Jag tror faktiskt december blev min bästa och längsta löparmånad 2013, det var otippat! Inga nyårslöften här inte, bara fortsätta framåt som alltid. Snart kommer det en ny Tjejmil, bara 241 dagar kvar!

012

Jag lyssnar mig igenom sommar och vinterpratarna på mina löparrundor just nu. Kan med varmt hand rekommendera Fredrik Lindström för lite eftertanke om vårt konsumtionssamhälle och Petra Mede om du vill skratta. Det gjorde jag, högt och länge medan jag sprang, det måste har sett roligt ut.

Ha en fin onsdag!

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s