Fredagsmys

Vill bara önska er en trevlig helg!

Så här ser det ut hos oss just nu, den stora ligger och tittar på Bolibompa och den lille försöker få uppmärksamhet av den stora..

image

image

Själv har jag tänt brasan, ljusen och slösurfar, funderar på att göra grönkålschips till fredagsmyset, grannen har väldigt fin grön och svartkål och jag tror jag kan få lite av henne. Det verkar ju inte så avancerat. Någon som har testat det, eller smakat? Är det gott?

Ha nu en fin oktoberhelg!
/A

7 thoughts on “Fredagsmys

  1. Det är bara att ta för sig av kålen! Jag har testat men mina blev lite brända och det var sådär.. Det går fort så passa noga! Kram

  2. Har följt er blogg länge men har aldrig kommenterat,,,,Jag vet i ett inlägg så var ni nyfikna på vilka vi är som följer er och i ett annat var ni inte säker på att fortsätta blogga. SNÄLLA sluta inte! Jag gillar verkligen er mix i inläggen med recept, inredning, mode och restips. Er blogg känns , för mig, varm och välkomnande… Jag som då följer er heter Therese, 35-årig västerbottenstjej som nu mer bor i Arvidsjaur. Älskar att frossa i inredningstidningar, vara i vår stuga i Vilhelminafjällen , mysa i soffan med en kopp te och tända ljus. Hoppas ni får en härlig helg!

    • Jisses vilken rolig start på lördagsmorgonen!
      TACK SNÄLLA GULLIGA DU!
      Otroligt värmande och inspirerande att läsa din fina kommentar. Det är precis det där som gör det så roligt att blogga!

      Det låter helt underbart det du skriver med mys i fjällstugan, du vet att en sån står högst upp på min önskelista va?:)
      Jag var mycket i klimpfjäll, Kittelfjäll när jag var mindre.. Det är så fint där, gillar Stekenjokk:)
      Hösten är verkligen en favoritårstid just på grund av att på dagarna kan man vara ute på fjället/i naturen och sen kan man med gott samvete gå in och mysa på kvällen!

      Allt gott till dig och än en gång- Tack Snälla för din hälsning!

      Kram
      /Alex

  3. Chips är superenkelt: repa kålen, lägg på bakplåtspapperklädd plåt, häll rikligt med olivolja, (krama gärna in oljan), salta lite lätt. 200 grader i 7-10 min, passa dem noga och rör gärna runt en gång. De krymper ihop mkt, därför blir lite salt lätt lagom mkt. De ska bli lätt genomskinliga och tunna, men inte bruna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s